Arborist Almunge

Arborist Almunge

Arborist i Almunge

Behöver du hjälp med trädfällning i Almunge? Vi utför alla sorters trädfällning, allt ifrån sektionsfällning till enkel trädfällning samt även mer avancerad trädfällning. 

När vi utför trädfällning så gör vi alltid det med säkerheten i fokus. Vår trädfällning är alltid noggrann och vi fäller träd av alla storlekar och intill hus och bebyggelse. Oavsett var trädet finns så hjälper vi dig med fällningen.

Kontakta oss för trädfällning i Almunge

SEKTIONSFÄLLNING AV TRÄD

Om trädet står på en känslig plats kan det behöva sektionsfällas. Sektionsfällning betyder att man plockar ner trädet bit för bit och detta gör vi genom att antingen klättra upp själva i trädet eller genom att använda Skylift. Skylift är ett redskap som tillåter oss att komma upp i höjd med träden. Beroende på vilket träd arbetet gäller så kan vi använda oss utav en Skylift. 

AVANCERAD TRÄDFÄLLNING

Med vissa träd kan de finnas på platser som gör de svårfällda och vanlig trädfällning kan då bli rätt knepigt och då behöver man ta till lite mer avancerad trädfällning. Med avancerad trädfällning så pratar man bland annat om precisionsfällning samt vinschning av träd. Att precisionsfälla ett träd betyder att när man fäller ett träd så fäller man hela trädet till en tidigare förutbestämd plats för att göra trädfällningen så säker som möjligt

TRÄDFÄLLNING ALMUNGE PRISER

Gällande kostnad och pris så är varje fall unikt.

Det finns flertalet faktorer som spelar roll när vi sätter priset för en trädfällning. Huvudsakligen tittar vi på:

Trädstorlek
Trädets Diameter
Riskläge

Vi hjälper dig såklart i alla situationer!

BORTFORSLING AV TRÄD

Självklart erbjuder vi även bortforsling av trädet och dess grenar efter vi genomfört trädfällningen. Vår bortforsling görs alltid utifrån dina önskemål som kund och på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.