Häckklippning Uppsala – Använd rut-avdraget på 50%

12 Träd erbjuder professionell häckklippning i Uppsala för både privatpersoner och organisationer. Med flera års erfarenhet tar vi hand om din trädgård med precision och omsorg. Kontakta oss på 018-7512378 eller info@12trad.se för att få hjälp med att klippa din häck.

Oavsett om det gäller en liten privat trädgård eller större offentliga områden, är vårt mål att förbättra miljön och din trädgårds utseende. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att hålla din häck i toppskick.

Vad kostar det att klippa en häck?

Priset kan skilja sig åt beroende på häckens storlek och hur komplicerat jobbet är. Faktorer som påverkar kostnaden inkluderar höjd, längd, och sort av häck, vilket gör det svårt att ge ett fast pris per meter utan att först göra en utvärdering.

För en anpassad lösning rekommenderar vi att du kontaktar oss för ett personligt prisförslag.

Hur ofta bör du klippa häckarna?

För att hålla häckarna fina och friska rekommenderas det att klippa dem flera gånger per säsong. Olika sorters häckar, som löv-, barr-, och bokhäckar, behöver olika vård för att se så bra ut som möjligt. 

Barrhäckar

Barrhäckar bör du klippa under vårvintern eller hösten. När tillväxtperioden är över. Det räcker oftast att klippa barrhäckar 1-2 gånger per år då de växer långsammare än lövhäckar.

Lövhäckar

Under våren och sommaren fram till september under lövhäckars tillväxtperiod är det bästa tillfället att klippa lövhäckar. De gör att de blir tätare och fylligare.  Lövhäckar växer snabbare än barrhäckar och behöver klippas mer regelbundet. 

Bok och Avenbok

Undvik att klippa dessa häckarna under våren då de savar väldigt mycket. Den bästa perioden är mellan juli och september. När träden savar mycket kan det leda till att de får svamp, bakterier och blir fulare.

Regelbunden klippning hjälper inte bara till med häckens utseende utan också dess hälsa och växt.

Kontakta oss

Kontakta oss

Behöver du hjälp med häckklippning eller trädfällning i Uppsala? Vårt team av erfarna experter är redo att assistera dig. Vi sköter allt från klippning till att ta bort trädgårdsavfall, alltid med tanke på miljön och ett hållbart arbete.

Tveka inte att kontakta oss idag för att boka häckklippning eller få mer information om hur vi kan göra din trädgård ännu finare.

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring oss eller begär offert genom formuläret nedan så återkommer vi inom kort.